Quartier Bleu, Hasselt is een project van Matexi bestaande uit 400 woonresidenties. Voor dit project leverden wij onze Tallinn ventilatietoestellen type D met warmterecuperatie.

De Tallinn kan gemonteerd worden aan de wand of aan het plafond. In deze video zie je hoe het toestel gemonteerd kan worden aan het plafond.

De Tallinn kan op verschillende manieren worden opgestart. Via de SD kaart die meegeleverd wordt met het toestel, de digitale touchscreen of met behulp van de computer. In deze video wordt uitgelegd hoe je in 3 minuten het toestel kunt opstarten met de computer?

Wil je ook het Tallinn toestel kunnen opstarten met behulp van de computer? Vraag dan naar meer info over onze opleidingen op info@sanutal.be

In aanvulling met de uitlegvideo vind je via deze link de Opstart gids terug.

De Tallinn beschikt over filters die de lucht zuivert. Aangeraden is om deze filters 3 à 4 maandelijks te reinigen en jaarlijks te vervangen. In dit filmpje wordt getoond hoe je de filtermelding kunt resetten en waar je de filters terugvindt.


De Tallinn beschikt over filters die de lucht zuivert. Aangeraden is om deze filters 3 à 4 maandelijks te reinigen en jaarlijks te vervangen. In dit filmpje wordt getoond waar je de filters terugvindt.