RF zender

Standaard beschikt de Tallinn niet over een display waardoor hoofdzakelijk gekozen wordt voor de RF zender. Dit is een 4 standenschakelaar in een Niko module met low, medium, high en boost knop. De boost knop zorgt ervoor dat gedurende 5 minuten* de Tallinn in volle toeren draait.

*Aanpasbaar tot 15 minuten.

Rf Zender

Digitale touchscreen

De digitale touchscreen is beschikbaar in 3 verschillende types. Zonder sensoren, met relatieve vochtigheidsensor en met CO2 en relatieve vochtigheidssensor. Deze moet gekoppeld worden aan de unit via de 0-10V aansluiting.

Digitale Touchscreen

Combirooster

De combirooster is een gevelrooster waar zowel de toe -en afvoer in terecht komt. Langs de voorkant wordt de vervuilde lucht naar buiten geblazen en langs de twee zijkanten wordt de zuivere lucht naar binnen getrokken. Door deze zodanig te ontwikkelen is er hier een maximale vermenging van 1%.

De combirooster bespaart je in tijd, plaats en budget.

Combirooster

Dummy

Dit werftoestel heeft dezelfde vorm en aansluitingen zoals de Tallinn, maar is volledig leeg. Hierdoor kan hij gebruikt worden door de installateur bij de montage van de kanalen. Door de kanalen volledig aan te sluiten tot de dummy en gebruik te maken van het aansluitpakket kan je gemakkelijk de dummy / toestel loskoppelen.

Dummy

Aansluitpakket

Een aansluitpakket bestaat uit 2 halve schalen en een ring. De ene halve schaal wordt geplaatst in de dummy/unit, de andere halve schaal wordt geplaatst in het kanaal. Met de ring worden deze aan elkaar bevestigd. Wanneer de unit losgekoppeld moet worden voor bv. onderhoud kan dit vanaf nu op een eenvoudige manier zonder ook maar één kanaal los te moeten maken.

Aansluitingspakket

Filterset

Een filterset bestaat uit 3 G3 filters. Deze 3 filters kunnen gebruikt worden bij de 2 extractie aansluitingen (voor -en zij-aansluiting) en de toevoer van zuivere lucht.

Filterset

USB + PC programma

Via deze set kan de Tallinn worden opgestart via het PC programma. Deze wordt geleverd met een 2m lange USB – micro USB kabel en het PC programma.*

*Wordt enkel vrijgegeven na het volgen van een technische opleiding bij Sanutal of één van onze dealers. Voor meer info omtrent onze opleidingen, contacteer ons via info@sanutal.be

Usb Pc Programma