RF zender

Standaard beschikt de Tallinn niet over een display scherm waardoor hoofdzakelijk gekozen wordt voor de RF zender. Dit is een 4 standenschakelaar in een Nikon module met low, medium, high en boost knop. De boost knop zorgt ervoor dat gedurende “x” minuten de Tallinn in volle toeren draait.

Rf Zender

Digitale touchscreen

De digitale touchscreen is beschikbaar in 3 verschillende types. Zonder sensoren, met relatieve vochtigheidsensor en met CO2 en relatieve vochtigheidssensor. Deze moet gekoppeld worden aan de unit via de 0-10Volt aansluiting.

Digitale Touchscreen

Combirooster

Dit is een muurrooster die bevestigd wordt aan de buitenkant van de gevel. Hierin komen zowel de toe -en afvoer in terecht. Langs de voorkant wordt de “vervuilde lucht” naar buiten geblazen en langs de twee zijkanten wordt de zuivere lucht naar binnengetrokken. Door deze zodanig te ontwikkelen is er hier een maximale vermenging van 1%.

De combirooster bespaart je in tijd, plaats en budget.

Combirooster

Dummy

De dummy is een werftoestel die dezelfde vorm en aansluiting heeft zoals de Tallinn. Hierdoor kan hij gebruikt worden door de installateur bij het plaatsen van de kanalen. Door de kanalen volledig aan te sluiten tot de Dummy en gebruik te maken van het aansluitpakket kan in 2e fase de unit geplaatst worden zonder dat er nog één enkele buis uit de camionette moet gehaald worden.

Dummy

Aansluitpakket

Een aansluitpakket bestaat uit 2 halve schalen en een ring. De ene halve schaal wordt geplaatst in de dummy/unit, de andere halve schaal wordt geplaatst in de kanalisatie. Met de ring worden deze aan elkaar bevestigd. Wanneer de unit losgekoppeld moet worden kan dit vanaf nu op een eenvoudige manier door halve schalen los te koppelen.

Aansluitingspakket

Filterset

Een filterset bestaat uit 3 G3 filters. Deze 3 filters kunnen gebruikt worden bij de 2 extractie aansluitingen (zij -en kopse aansluiting) en de toevoer van zuivere lucht.

Filterset

USB + PC programma

Via deze set kan de Tallinn worden opgestart via het PC programma. Deze wordt geleverd met een 2m lange USB – micro USB kabel en het PC programma.*

*Wordt enkel vrijgegeven na het volgen van een technische opleiding bij Sanutal of één van onze dealers.

Usb Pc Programma